Γιάννα: Μας μεθάει με δόσεις... βότκας
Κοιτώντας τις φωτογραφίες της πραγματικά εκπληκτικής Γιάννας Πολιάκου είναι αδύνατον να καταφέρει κάποιος να... ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της. Αν υπάρχει μια λέξη που μπορεί να αποτυπώσει -έστω και στο ελάχιστο- την απίστευτη ομορφιά του δημοφιλούς μοντέλου δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή θα είναι η λέξη... θεά!

Παρά το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, η πανέμορφη Γιάννα δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως κάποια μέρα θα εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο. Ωστόσο το μεγάλο ταξίδι στο λαμπερό κόσμο της μόδας ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν η εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα (εκείνη την περίοδο η Γιάννα έμενε εκεί) για γύρισμα και άρχισε να «οργώνει» τις γειτονιές προκειμένου να βρει νέα και όμορφα κορίτσια. Φυσικά όταν ήρθαν face to face με την εκρηκτική Γιάννα, δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ και κάπως έτσι μπήκε τελικά στο χώρο.

Στα χρόνια που εργάζεται ως μοντέλο έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους και καλύτερους σχεδιαστές, έχει πάρει μέρος σε φωτογραφήσεις και... άπειρες επιδείξεις, ενώ μάλλον δίκαια συγκαταλέγεται μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα κορυφαία μοντέλα της χώρας.