Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Παρασκευή 20/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ερωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, σε εσάς που είστε δεσμευμένοι, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας, μην απαιτήσετε από τον σύντροφό σας παραπάνω απ’ ό,τι σας προσφέρει, απλώς και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν και το μέλλον.

ΛΕΩΝ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχτείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε τον σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...