Εύα: Το κορμί της σε παραλύει
Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην πλατεία Συντάγματος και τα θερμόμετρα καταγράφουν θερμοκρασίες που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Εν μέσω καύσωνα βρίσκεστε στην αναζήτηση περιπτέρου, για να πάρετε ένα παγωμένο μπουκαλάκι νερό και ξαφνικά, λίγο προτού φτάσετε στο ψυγείο, έρχεστε face to face με αυτό το μοναδικό πλάσμα που ακούει στο όνομα «Εύα Μασιάλη». Αν και το πιο πιθανό είναι να μείνετε με το στόμα ανοικτό, να σας λούσει κρύος ιδρώτας και να ξεχάσετε ακόμη και το πολυπόθητο νερό, φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και απλά.... απολαύστε το -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό θέαμα.

Η Εύα Μασιάλη είναι ένα κορίτσι που πραγματικά κόβει την ανάσα. Ψηλή, με βλέμμα που καθηλώνει και κορμί που... αναστατώνει, το πανέμορφο μοντέλο ανήκει στις γυναίκες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ (μάλλον καθόλου) προκειμένου να «παραλύσουν» το κορμί και το μυαλό οποιουδήποτε άνδρα βρεθεί στο διάβα τους.

Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι να προμηθευτείτε το νερό από το σπίτι σας, γιατί αν τελικά βρεθεί απέναντί σας κατά τύχη, θα χρειαστείτε ένα κρύο ντους επειγόντως!