Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τρυφερά κλικ με γονείς – σταρ και VIP τέκνα!

Χαλαρές οικογενειακές στιγμές «συντροφιά» με τους παπαράτσι.

Το star system τούς έχει προσδώσει διαστάσεις ημίθεων. Με το ύφος του σούπερ ήρωα ή της ιέρειας της σαγήνης παρελαύνουν πάνω στο κόκκινο χαλί καλοντυμένοι, καλοχτενισμένοι και καλοζωισμένοι. Τα φώτα που πέφτουν πάνω τους μας θαμπώνουν και αδυνατούμε να έχουμε εικόνα της πραγματικής τους προσωπικότητας. Η μόνη στιγμή που μπορούμε να καταλάβουμε κάτι από την αλήθεια τους είναι όταν ο φακός τούς συλλαμβάνει να ασχολούνται με τα παιδιά τους! Εκεί οι μάσκες πέφτουν και οι σταρ μεταμορφώνονται σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας με πραγματικές εκφράσεις και γνήσια αισθήματα.

Τα βλαστάρια τους είναι ίσως η μόνη τους σύνδεση με την πραγματικότητα, η χειροπιαστή προέκταση του αληθινού τους εαυτού, το αντίβαρο στη ζυγαριά που μπορεί να τους ισορροπήσει και λειτουργήσει ως αντίδοτο στην παράνοια της διασημότητας. Κάποιοι celebrities επιλέγουν να βγάζουν στο προσκήνιο τα παιδιά τους αποδεχόμενοι το γεγονός ότι η προσπάθειά τους να τα κρύψουν ίσως τελικά να πυροδοτήσει κυνήγι από τους παπαράτσι. Αλλοι επιλέγουν να τα κρατάνε μακριά από τα φλας. Είναι ενδεικτική η περίπτωση του Χάρισον Φορντ που δεν έχει αποκαλύψει καν τον αριθμό των παιδιών του! Ομως η νέα γενιά των γονιών της showbiz είναι σαφώς πιο χαλαρή και οι μη στημένες φωτογραφίες από τις εξόδους και την ενασχόληση με τα παιδιά τους απολαυστικές και τελικά τόσο οικείες!

Η Σακίρα, ο Πικέ και ο Μίλαν!5697asdad9a71

Εχουν περάσει επτά μήνες από τη γέννηση του Μίλαν και η μαμά Σακίρα αλλά και ο μπαμπάς Ζεράρ Πικέ δεν τον αποχωρίζονται για κανέναν λόγο. Ετσι, ο μικρός βρέθηκε πρόσφατα στο Καμπ Νόου για να δει τον μπαμπά του να παίζει, ενώ έχει ήδη δει μπει σε στούντιο ηχογράφησης αλλά και στο πλατό του αμερικανικού σόου «The Voice», στο οποίο συμμετέχει η Κολομβιανή τραγουδίστρια.

H Σίντι «γεννά» μοντέλα

Το τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’90 έχει δύο παιδιά που είναι στην εφηβεία, τη 12χρονη Κάια και τον 14χρονο Πρίσλεϊ. Ο έλεγχος είναι αρκετά αυστηρός λόγω της κρίσιμης ηλικίας, αλλά η Κρόφορντ, όπως και ο σύζυγός της Ραντ Γκέρμπερ, δείχνουν μάλλον χαλαροί σχετικά με τις επιθυμίες τους, αφού έχουν ήδη επιτρέψει στην Κάια να κάνει κάποια δειλά βήματα στο μόντελινγκ.

Οι κόρες  της σέξι Τζέσικα

Η 32χρονη ηθοποιός Τζέσικα Αλμπα δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να ασχολείται με το styling των εμφανίσεων της πεντάχρονης Ονορ και της δίχρονης Χέβεν. Μάλιστα στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία της μικρότερης να παίζει μ’ ένα ζευγάρι γόβες Narciso Rodriguez!

Φύλακας άγγελος η Τζολί

Η 38χρονη ηθοποιός από την ώρα που έγινε μαμά υιοθετώντας παιδιά και φέρνοντας στον κόσμο τα μωρά που απέκτησε από τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ έδειξε να τιθασεύει τη σκοτεινή της πλευρά. Δεν τα αποχωρίζεται παρά για λίγες ώρες και έχουν ταξιδέψει όπου έχει ταξιδέψει και αυτή για γυρίσματα και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ερχεται το τρίτο της Γκουέν5697asdad9a73

Η τραγουδίστρια με το αψεγάδιαστο -24 ώρες το 24ωρο- μακιγιάζ και σχεδιάστρια, στα 43 της χρόνια περιμένει το τρίτο της παιδί από τον γάμο της με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ. Ο 7χρονος Κίνγκστον και ο πεντάχρονος Ζούμα την έχουν λαχταρίσει αρκετές φορές με τις αταξίες τους αλλά δείχνει συμβιβασμένη με τις σκανταλιές και σπεύδει να τις αντιμετωπίσει κάθε φορά με απόλυτη ψυχραιμία.

Η Λόπεζ και τα δίδυμα!

Τα δίδυμά της, ο Μαξ και η Εμ, είναι πέντε ετών και απολαμβάνουν πολλή αγάπη από την Τζένιφερ, τον πατέρα τους Μαρκ Αντονι, αλλά και τον πολύ νεότερο σύντροφο της μαμάς τους, Κάσπερ. Η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι πρόκειται για μία «μη παραδοσιακή οικογένεια», ωστόσο τονίζει πως θεωρεί ότι το κλειδί για να πάνε όλα καλά είναι η αγάπη.

Η «Κάρι» πάει στο σχολείο!

Η «Κάρι Μπράντσο» είναι η μητέρα που θα φροντίσει να πάει καθημερινά η ίδια τα παιδιά της σχολείο. Η συνήθεια αυτή ξεκίνησε από τον Τζέιμς, τον οποίο έφερε στον κόσμο η ίδια το 2002 και συνεχίστηκε με την Ταμπίθα και τη Μάριον, τις δίδυμες κόρες της που έφερε στον κόσμο πριν από τρία χρόνια παρένθετη μητέρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...