Μαρία: Με αναλογίες που... κολάζουν!

Μάτια που μαγνητίζουν, κίνηση που καθηλώνει, καμπύλες που... κολάζουν. Εκρηκτική και απίστευτα εντυπωσιακή, η Μαρία Παπαδοπούλου κάνει... θραύση στο χώρο του modeling, ενώ παράλληλα ασχολείται με τον αθλητισμό και τα εναλλακτικά προγράμματα γυμναστικής.

Οι απίστευτες σωματικές της αναλογίες είναι σίγουρα κάτι για το οποίο μπορεί να νιώθει υπερήφανη, ωστόσο -για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν- αυτές είναι αποτέλεσμα πολύωρων και εντατικών προπονήσεων, αφού για αρκετά χρόνια δίδασκε aerobic, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, υπήρξε μια περίοδος που ασχολήθηκε και με το χορό (λατρεύει το ρυθμό και την κίνηση), αφού ήταν βασικό μέλος της ομάδας των cheerleaders του ΠΑΟΚ.

Παρά τη μεγάλη επαγγελματική της επιτυχία στο λαμπερό κόσμο της μόδας, η πανέμορφη Μαρία δεν ακολουθεί πιστά τις νέες τάσεις και προτιμάει να διατηρεί το δικό της μοναδικό στιλ. Πάντως, οι άνδρες δεν... πτοούνται και τη φλερτάρουν ανελλιπώς και αρκετά έντονα, ακόμη και όταν κυκλοφορεί φορώντας απλά, καθημερινά ρούχα και φόρμες. Οσο για το δυνατό της σημείο, οι θαυμαστές της ψηφίζουν «δαγκωτό» τις super sexy καμπύλες της.