Νταϊάνα: H μικρή με τα... μεγάλα προσόντα

Υπάρχουν στιγμές που όλοι αναπολούν τα εφηβικά και νεανικά τους χρόνια, που εύχονται να μπορούσαν να ζήσουν ξανά λίγες από εκείνες τις αξέχαστες school days, τότε που το φαινομενικά ακατόρθωτο γινόταν πάντα εφικτό, τότε που ο έρωτας χτυπούσε... κατακέφαλα και δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Και κάτι τέτοιες στιγμές δεν είναι λίγοι αυτοί που ελπίζουν πως μια μέρα θα ανακαλυφθεί η περίφημη μηχανή του χρόνου που θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν έστω και για μια στιγμή στη δική τους εποχή της αθωότητας, ώστε να ξαναδαγκώσουν τη λαμαρίνα με το κορίτσι του διπλανού θρανίου.

Οχι, δεν πρόκειται για ένα ακόμη καλοκαιρινό παραλήρημα, απόρροια των αυγουστιάτικων υψηλών θερμοκρασιών, αλλά για μια ηλικιακή κρίση που προκαλείται αυτόματα μόλις συνειδητοποιείς πως οι φωτογραφίες του ξανθού αγγέλου που βρίσκονται μπροστά στα μάτια σου ανήκουν σε μια από τις πιο όμορφες μαθήτριες της χώρας, τη 16χρονη (ναι, καλά διαβάσατε) Νταϊάνα Ιγροπούλου.

Μπορεί τα σχολεία να έχουν κλείσει και οι μαθητές να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο είναι βέβαιο πως πολλοί από τους συμμαθητές της φετινής Μις Γιανγκ λιώνουν σαν Μεξικάνοι σε κάποια ξαπλώστρα και αδημονούν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Δικαιολογημένοι.