Ναταλία: Ξανθός πειρασμός

Εσείς πιστεύετε στο... μονόπλευρο και ανεκπλήρωτο έρωτα; Θεωρείτε πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα ή συναίσθημα που υπάρχει μόνο στο μυαλό των... αθεράπευτα ρομαντικών και ονειροπόλων;

Πριν βιαστείτε να δώσετε απάντηση, καλό θα είναι να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, να ανατρέξετε στο παρελθόν και να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που εκτός από το κόλλημα που είχατε φάει με κάποια κοπέλα στο τέλος... φάγατε και τα μούτρα σας.

Αν πάλι είστε υπέρμαχοι της άποψης πως όλα αυτά είναι «δημιουργήματα αχαλίνωτης φαντασίας» τότε απλώς προσπαθήστε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που νιώθετε κάθε φορά που βλέπετε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της φετινής Playmate Of The Year Ναταλίας Θάνου.

Ο ξανθός πειρασμός, που έχει στοιχειώσει τα καλοκαιρινά- και όχι μόνο- όνειρα χιλιάδων ανδρών, διαθέτει (και με το παραπάνω μάλιστα) όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα πόδια να... κόβονται, τα μάγουλα να κοκκινίζουν και τα χέρια να ιδρώνουν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι δεν διστάζουν να δηλώσουν αθεράπευτα ερωτευμένοι με τη super sexy Ναταλία, αλλά έχουν και το θάρρος να παραδεχθούν πως αυτός ο έρωτας είναι καταδικασμένος να μείνει... μονόπλευρος και ανεκπλήρωτος. Αλλωστε στην εποχή μας δεν γίνονται εύκολα θαύματα.