Όλγα: H καλλονή που δεν... μασάει!


Εντυπωσιακή, super sexy και με βλέμμα που κυριολεκτικά κόβει τα πόδια: αυτή είναι η Ολγα Θανασιά, το πανέμορφο μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, που δεν μασάει τα λόγια του, «ρίχνει πόρτα» στα μπουζούκια και ψηφίζει δαγκωτό rock.

Η εκρηκτική καλλονή είναι τελειόφοιτη ιδιωτικής σχολής δημοσιογραφίας, ωστόσο εδώ και περίπου ένα χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το modeling, κάνει θραύση και έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον απαιτητικό αυτό χώρο, αλλά και στις καρδιές όσων τον απαρτίζουν.

Η συμμετοχή της στη σχετικά σύντομης διάρκειας τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Πολυχρονίου, «Ladies & Gentleman», ήταν αυτή που ουσιαστικά της πρόσφερε μεγαλύτερη δημοσιότητα, ενώ έπειτα από αυτή τη μοναδική εμπειρία μπήκε σε πρακτορείο μοντέλων, ξεκίνησε να δουλεύει και να κάνει φωτογραφήσεις για καταλόγους ρούχων.

Η ίδια, άλλωστε, είχε δηλώσει πως «το επάγγελμα του μοντέλου έχει αρκετό ενδιαφέρον και μου αρέσει επειδή μπορώ να πλασάρω κάποια ρούχα που αρέσουν στον κόσμο και σε εμένα. Η μόδα μού αρέσει πολύ και νιώθω τυχερή επειδή έχω κάποια προσόντα και νομίζω πως μπορώ να σταθώ στο χώρο».