Γιάννα: Καυτή... γοργόνα

Είναι 24 ετών, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας της ξέρει καλά τον τρόπο να κάνει τους άνδρες να χάνουν το μυαλό και... τη μιλιά τους.

Εντυπωσιακή, με εξαιρετικό στιλ και ύφος μοιραίας γυναίκας, η super sexy Γιάννα Χατζημιχάλη συγκαταλέγεται στον κατάλογο με τα top ονόματα των Ελληνίδων μοντέλων. Η καριέρα της ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών.

Τότε, αφού εξασφάλισε τη συγκατάθεση της μητέρας της, έκανε ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό για το «Ciao AΝΤ1» κι έκτοτε άρχισε να διαγράφει τη δική της λαμπρή πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας.

Η ίδια δεν είχε ποτέ ονειρευτεί μια τέτοια επαγγελματική εξέλιξη, αφού ονειρευόταν καριέρα σχετική με την εκπαίδευση (ήθελε να γίνει καθηγήτρια), ωστόσο, αγάπησε το επάγγελμα του μοντέλου και σήμερα είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα κορίτσια της εκπομπής «Ομορφος κόσμος το πρωί».

Η τηλεόραση, ο κινηματογράφος και το θέατρο δείχνουν να την ενδιαφέρουν αρκετά και μάλιστα δεν διστάζει να δηλώσει πως «θέλω να δοκιμάσω τις ικανότητές μου στο σανίδι, αφού πιστεύω πως ένας ηθοποιός δείχνει την αξία του στο θέατρο».