Εφη: Με κορμί που κολάζει!
Η Εφη Κυριάκου είναι μια γυναίκα που, χωρίς αμφιβολία, διαθέτει κορμί-θανατηφόρο, που θα ζήλευαν ακόμη και τα πλέον έμπειρα και διάσημα μοντέλα. Μια ματιά (ακόμη και φευγαλέα) στις αισθησιακές της φωτογραφίες είναι αρκετή για να «κολλήσει» τόσο το βλέμμα όσο και το αδηφάγο ανδρικό μυαλό.

Φυσικά, το καλοσχηματισμένο κορμί της και οι ποθητοί κοιλιακοί της είναι αποτέλεσμα σκληρών και καθημερινών προπονήσεων, αφού προτού ασχοληθεί με το modeling η Εφη ήταν επαγγελματίας αθλήτρια σε ομάδα volley.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους και να δοκιμάσει την τύχη της στις πασαρέλες η εκρηκτική Εφη σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία και έχει κάνει limit up στις μετοχές της.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της, ωστόσο εργάζεται με πολύ εντατικούς ρυθμούς, αφού οι αθλητικές της εμπειρίες την έχουν διδάξει πως για να πετύχει τους στόχους της, θα πρέπει πρώτα να μοχθήσει. Στο πρώτο σετ έχει ήδη κερδίσει και όλα τα προγνωστικά είναι πλέον με το μέρος της. Η νίκη τής ανήκει.