Βιολέτα: Θέλει ο άντρας να έχει το πάνω χέρι

Φρέσκια, δροσερή και μόλις δεκαεννέα ετών, έχει βαλθεί να κατακτήσει τις πασαρέλες και τα φλας των φωτογραφικών φακών. Η Βιολέτα Παπαδοπούλου-Ράσεβα πρωτοεμφανίστηκε το 2004, όταν στην ηλικία των δεκαέξι ετών κέρδισε τον τίτλο της Μις Γιανγκ στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Φέτος την είδαμε αρκετά ανανεωμένη και σούπερ σέξι στη διοργάνωση «Playmates 2007». Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και μάλιστα... άνοιξαν διάπλατα αρκετές πόρτες για την περαιτέρω πορεία της καριέρας της. Αλλωστε το είχε δηλώσει και η ίδια: «Πιστεύω πως ακόμη κι αν δεν κατακτήσω τον τίτλο θα ανοίξουν οι πόρτες, λόγω της αναγνωρισιμότητας που θα αποκτήσω».

Η φλογερή Βιολέτα, αν και νεαρή στην ηλικία, πατάει γερά τα πόδια της στη γη. Πιστεύει πως η ομορφιά δεν είναι το μοναδικό διαβατήριο για την κατάκτηση της επιτυχίας και γι’ αυτό το λόγο σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις σε ΤΕΙ και παράλληλα σχέδιο μόδας.

Οσον αφορά τις σχέσεις της με τους άντρες, έχει πει πως τη συγκινούν τα δυναμικά αρσενικά που καταφέρνουν να έχουν το πάνω χέρι.