Χριστίνα: Εξωτική ομορφιά που ραγίζει καρδιές

Μελαχρινή με εξωτική ομορφιά και μεσογειακό ταμπεραμέντο αναμένεται να απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης τα επόμενα χρόνια. Μόλις δεκαέξι χρόνων, η Χριστίνα Στεφανίδη αφήνει άναυδο τον ανδρικό πληθυσμό και ραγίζει καρδιές στο πέρασμά της. Ηδη το όνομά της συζητείται πολύ, καθώς τα πλούσια σωματικά της προσόντα έχουν προκαλέσει αίσθηση και μπορούν να αποτελέσουν ένα καλό διαβατήριο στο μέλλον για το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η ναζιάρα εξωτική καλλονή φέτος έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, ανοίγοντας βαλίτσες στο «DEAL», ενώ κατόρθωσε να κατακτήσει τον τίτλο της Β’ Μις Τουρισμός στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Αυτά, βέβαια, θεωρεί ότι είναι μόνο η αρχή, καθώς το νεαρό της ηλικίας της της επιτρέπει να έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Δηλώνει παθιασμένη με το χώρο του μόντελινγκ, ενώ τελειώνοντας το Λύκειο σκέφτεται να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Οσον αφορά τις σχέσεις της με τους άνδρες, δεν έχει μεγάλη εμπειρία λόγω του νεαρού της ηλικίας της, ενώ αυτό τον καιρό δεν είναι καν ερωτευμένη. Πάντως, όπως έχει δηλώσει, της αρέσει να την πολιορκούν και να τη φλερτάρουν. Θεωρεί πως ο άνδρας πρέπει να είναι κυνηγός κι εκείνη η γατούλα που θα πρέπει να τη δαμάσει.

Πάντως, όσοι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε!