Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Ο ΛΕ-ΠΑ στην αγκαλιά μιας ξανθιάς αμαζόνας

Η Αθηνά Χάγιερ που κάνει ιππασία στο πλευρό του τραγουδιστή.

Ο Λευτέρης Πανταζής όχι μόνο ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας του, αλλά θυμήθηκε τον παλιό, καλό του εαυτό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εθεάθη (στην παρουσίαση της νέας δουλειάς του Νικηφόρου) έχοντας στο πλευρό του μια ξανθιά καλλονή και οι φήμες περί νέου ειδυλλίου φούντωσαν, αφού έχουμε καιρό να τον δούμε με κάποιο νέο αμόρε.

Πρόκειται για την Αθηνά Χάγιερ, η οποία ασχολείται με την ιππασία και έχει πάρει πολλά έπαθλα, ενώ και ο αδελφός της είναι πρωταθλητής ιππασίας. Η Αθηνά παίζει στο καινούργιο του video clip του ΛΕ-ΠΑ για το κομμάτι «Ξαναγύρισες, ε;», σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Γιώργου Καφετζόπουλου, στο οποίο τρέχει πάνω σ’ ένα λευκό άλογο στις παραλίες της Ζαχάρως.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον τραγουδιστή, στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος απάντησε χαρακτηριστικά: «Οποιος έχει μάτια βλέπει ή, αν θέλετε, πάρτε τα μάτια μου να δείτε, να δείτε πώς τη βλέπω εγώ». Και συνέχισε: «Είμαι πολύ καλά, είμαι σε φάση δημιουργίας, γεμάτη πάθος, έρωτα και γενικότερα νιώθω αναγεννημένος. Είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω το καινούργιο μου CD.  Ηδη έχω κάνει video clip το τραγούδι “Καΐκι”, σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου και μουσική Δημήτρη Κορβατζή. Χθες είχα τα γενέθλιά μου και θα το γλεντήσω με δικά μου πρόσωπα».

Να θυμίσουμε ο Λευτέρης Πανταζής αναφορικά με την περιπέτεια υγείας του είχε μιλήσει στην «Espresso» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο. «Οι δύσκολες στιγμές» είχε πει «ανήκουν στο παρελθόν. Πέρασα πολύ δύσκολα, κουράστηκα. Ολα έγιναν διότι παραμέλησα τον Λευτέρη. Δεν ήθελα να χαλάσω κανενός το χατίρι, με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου. Οπου με φωνάζανε πήγαινα, γιατί έτσι είμαι ως άνθρωπος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Είμαι εργασιομανής, μέσα από τη δουλειά μου ζω. Κάποια στιγμή λοιπόν το παράκανα και κατέρρευσα, και το πρόβλημα χτύπησε τη φωνή μου. Εκείνη την ώρα οι μόνες λέξεις που μπορούσα να πω ήταν “Θεέ μου, μην πάθει τίποτα η φωνούλα μου!”» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής. Ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και φαίνεται πως ο Λευτέρης Πανταζής στο πλευρό της ξανθιάς αμαζόνας έχει βρει πάλι το χαμόγελό του.

Μια βραδιά με πολλούς γκεστ

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών τους στην παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Νικηφόρου (έγινε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας), ο φακός της «Espresso» διέκρινε τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Μελίνα και τον Ζερό των Vegas, τον Κώστα Καραφώτη, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον σύζυγό της Βαγγέλη Μητρόγιαννη, τον Νικο Κουρκούλη, τον Βαλάντη, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο κ.ά.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...