Νάντια: Μελαχρινός άγγελος
Είναι μελαχρινή, δυναμική και με πολλές περγαμηνές στο modeling, αν και μόλις 21 ετών. Η Νάντια Καρβέλη δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το χώρο της μόδας - μάλιστα έχει κάνει και δουλειές στο εξωτερικό. Η ίδια πάντως είναι χαμηλών τόνων και προτιμάει να μιλάει με τα έργα της, ωστόσο στο Fashion Week πέρυσι ήξερε πολύ καλά πώς να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Κατάγεται από το ίδιο χωριό απ’ όπου κατάγεται και η Μαρία Μενούνος, τον Ακοβο Αρκαδίας, και τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όπως είναι φυσικό, συμπαραστέκεται όσο μπορεί στους συμπολίτες της, αλλά και στην οικογένειά της που δίνουν μάχες με τις φλόγες.

Κατά τα άλλα, της αρέσει το jet ski, που το βλέπει ως έναν τρόπο εκτόνωσης από την έντονη καθημερινότητα. Αυτό τον καιρό τρέχει σε κάστινγκ για το επικείμενο Fashion Week, που θα γίνει σε ένα μήνα. Είναι από τα αγαπητά παιδιά του χώρου, ενώ οι φίλοι της, όπως μάθαμε, είναι λίγοι και καλοί. Ανάμεσά τους και ο συνάδελφός της, Ανδρέας Φυτιλόπουλος, το «κολλητάρι» της, όπως τον αποκαλεί.

Μεγάλη της αδυναμία είναι όμως και η αδερφή της Αγγελική, με την οποία μοιάζουν πολύ. Σε αντίθεση ωστόσο με τη Νάντια, που σπουδάζει Φιλοσοφική, η αδερφή της θα γίνει μια σπουδαία οδοντίατρος. Η Νάντια λατρεύει το χώρο της μόδας και του είναι πιστή. Αλλωστε, σε αυτόν έχει δείξει ότι αξίζει πολλά.