Έλενα: Απόλυτο σύμβολο του σεξ

Μοιραία αμαζόνα. Η εικοσιτριάχρονη Ελενα Δελφίνγου είναι επαγγελματίας χορεύτρια από τα δεκαεπτά της χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να μυείται και στο χώρο του μόντελινγκ.

Η μελαχρινή καλλονή κατάγεται από τον Βόλο, αλλά από το 2003 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Την ίδια, αν και δεν σκοπεύει να αφήσει την τέχνη του χορού, την ενδιαφέρει να αποκτήσει εμπειρία από το χώρο της μόδας. Αυτή τη στιγμή εργάζεται για το πρακτορείο μοντέλων «Guinda Artist Agency» και μάλιστα έχει κάνει αρκετές δουλειές, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην επαρχία. Παράλληλα εργάζεται ως χορεύτρια σε διάφορα νυχτερινά κέντρα ή σε εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς.

Το εκρηκτικό μοντέλο έχει δηλώσει πως θα την ενδιέφερε να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφηση και πιστεύει πως το γυμνό είναι τέχνη.

Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει στο γυμναστήριο. Λατρεύει τα άλογα και όταν της δίνεται η ευκαιρία, ιππεύει. Η Ελενα αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα. Εχει στο σπίτι της μια αλεπού της ερήμου, που της τη χάρισε ένας Τυνήσιος, ο οποίος την είχε ερωτευτεί.

Στο σεξ δεν έχει ταμπού και είναι αυταρχική. Ψάχνει έναν άντρα ο οποίος θα μπορέσει να τη δαμάσει και θα γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτόν τον καιρό είναι ελεύθερη και ωραία.