Βαλεντίνη: Κάνει τη διαφορά
Είναι γεγονός ότι ο αριθμός των κοριτσιών που ασχολούνται επαγγελματικά με το modeling και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μεγάλος και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται υπερήφανοι για τις όμορφες κορασίδες τους τόπου τους.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά. Για του λόγου το αληθές, ρίχτε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακής Βαλεντίνης Δασκαλούδη και θα καταλάβετε αμέσως γιατί οι άνδρες την έχουν ανακηρύξει μια από τις ομορφότερες Βορειοελλαδίτισσες.

Το γνωστό μοντέλο δεν ανήκει στις γυναίκες που αρέσκονται να βλέπουν τηλεόραση και να μένουν σπίτι, αφού προτιμάει να περνάει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο (προκειμένου να διατηρεί σε φόρμα το κορμί της), ενώ κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα, όπως με σκοποβολή και πολεμικές τέχνες. Αν λοιπόν βρεθείτε κατά τύχη face to face με αυτό το υπέροχο πλάσμα, καλά θα κάνετε να προσέξετε καλά τα λόγια και τα κομπλιμέντα σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!