Γκρέτα: Αγγελικά πλασμένη

Η εκρηκτική Γκρέτα Τσέτη είναι σίγουρα μια γυναίκα που οι περισσότεροι άντρες θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους. Εκπληκτικά όμορφη, επαγγελματικά επιτυχημένη και με εξαιρετικές γνώσεις μαγειρικής. Καθόλου άσχημα!

Το πανέμορφο μοντέλο, που εδώ και δέκα χρόνια γράφει χρυσή ιστορία στις πασαρέλες των μεγαλύτερων και καλύτερων σχεδιαστών μόδας, γεννήθηκε στη Σερβία και παρά τις διακρίσεις της σε διαγωνισμούς ομορφιάς αποφάσισε να αφήσει τα εύκολα και να δοκιμάσει την τύχη της στην Ελλάδα.

Οι επαγγελματικές προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή, όταν το 1999 δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στο διαγωνισμό Playmate, όπου κέρδισε όχι μόνο την πρώτη θέση αλλά και το θαυμασμό κοινού και κριτών που «υποκλίθηκαν» μπροστά στα εντυπωσιακά προσόντα της.
 
Το πανέμορφο μοντέλο γνωρίζει καλά πως το επάγγελμά του ανήκει σε αυτά που έχουν ημερομηνία λήξης και δεν σκοπεύει να εξαντλήσει τα όρια. Αντίθετα, ονειρεύεται ένα ζεστό σπιτικό και μια αγαπημένη οικογένεια με τον εξίσου όμορφο σύντροφό της, τον οποίο γνώρισε σε μια επίδειξη μόδας. Αυτό είναι που λένε «τα τυχερά της δουλειάς»;