Ελένη: Η καλλονή που προκαλεί σοκ!

Μπορεί να είναι μόλις 22 ετών, αλλά ανήκει στις γυναίκες που δεν παίρνουν τη ζωή αβίαστα και όταν βάζουν ένα στόχο, κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον υλοποιήσουν με σκοπό να φτάσουν τελικά στην κορυφή.

Η εντυπωσιακή Ελένη Γρηγορίου είναι ένα από τα πιο «φρέσκα και λαχταριστά» κορίτσια της μόδας και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως, αν και βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά δεκάδων ανδρών, που... έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Οσο για κάποιους κατοίκους των Δωδεκανήσων, αυτοί είναι σίγουρο πως ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έπαθαν όταν την είδαν μπροστά τους, αφού το καλλίγραμμο μοντέλο βρέθηκε στον τόπο τους για λίγες μέρες και πήρε μέρος στα τοπικά καλλιστεία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τον τίτλο της Σταρ Δωδεκάνησα 2007.

Η διάκριση αυτή είναι βέβαιο πως θα της ανοίξει πολλές πόρτες, ωστόσο η ωραία Ελένη δεν σκοπεύει να αφήσει τις σπουδές της (σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει ποιο δρόμο θα επιλέξει στο μέλλον.