Βικτώρια: Γλυκιά σαν μέλι

Μπράβο! Επιτέλους καταφέρατε (έστω και αν καταβάλατε υπεράνθρωπες προσπάθειες) να «ξεκολλήσετε» το βλέμμα σας από τα καλλίγραμμα πόδια της εκρηκτικής Βικτώριας Κανελλοπούλου. Και επειδή είναι βέβαιο πως θέλετε να γνωρίζετε όλα όσα την αφορούν, αφήστε για λίγο τις φωτογραφίες μια και αξίζει να μάθετε πως η ηλικία αυτού του αγγελικά πλασμένου μοντέλου δεν ξεπερνάει... τα είκοσι χρόνια.

Η εντυπωσιακή Βικτώρια κατάγεται από τη γραφική Κάσο και φέτος πήρε μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Δωδεκάνησα, όπου ξεχώρισε κατακτώντας τον τίτλο της Β’ Σταρ. Η εστεμμένη καλλονή σπουδάζει στη γυμναστική ακαδημία και είναι αθλήτρια του στίβου στο πένταθλο (με πολύ καλές επιδόσεις), ενώ μελλοντικά σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο του αθλητισμού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσει την καριέρα του μοντέλου (κάτι τέτοιο θα στεναχωρούσε πολλούς...) αφού από τη μέρα που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στις πασαρέλες συγκεντρώνει μόνο θετικά και άκρως κολακευτικά σχόλια.

Σε αντίθεση με τους θαυμαστές της, που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ανυπομονώντας για την επόμενη εμφάνισή της, η ίδια δεν δείχνει να βιάζεται αφού όπως χαρακτηριστικά λέει «αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Εμείς απλώς θα συμπληρώσουμε πως η Βικτώρια είναι όντως... γλυκιά σαν μέλι.