Γεωργία: Η... γοργόνα

Μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα μοντέλα που δεν διστάζουν να ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ενα από αυτά είναι και η εκπληκτική Γεωργία Μελά. Η 19χρονη καλλονή που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αλλά και τις δυνατότητές της.

Φανατική οπαδός των σπορ και με μεγάλη αδυναμία στην κολύμβηση, η εντυπωσιακή Γεωργία προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο προκειμένου να εξασκείται στα αγαπημένα της αθλήματα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού σπουδάζει διακοσμήτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται με το modeling. Παρά τη μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία του στο χώρο, το νεαρό μοντέλο δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη διακόσμηση (που τόσο πολύ αγαπάει) και για το λόγο αυτό παρακολουθεί όλες τις νέες στιλιστικές τάσεις, ενώ παρακολουθεί και ταινίες από τις οποίες «κλέβει» ιδέες σχετικές με το επάγγελμά του.

Ομορφη, απλή και πολύ κοινωνική, η Γεωργία κερδίζει τις εντυπώσεις και καθημερινά αποσπά ουκ ολίγα κομπλιμέντα που αφορούν την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Οσο για τα γούστα της, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα απόλυτα αρσενικά που συνδυάζουν χιούμορ και δυναμισμό.