Αγάπη Κοροβή: Κορμί... όνειρο!

Είναι  εντυπωσιακή, ξανθιά, με ονειρεμένο κορμί και γαλάζια μάτια που κυριολεκτικά λάμπουν. Η μόλις είκοσι τεσσάρων ετών Αγάπη Κοροβή κατάγεται από την πανέμορφη Πάτμο και τη Ρωσία και είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Σταρ Δωδεκάνησα 2007».

Τα εκπληκτικά της χαρίσματα ήταν φυσικά αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα κι έτσι, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο τίτλο, στέφθηκε «Μις Φωτογένεια» κι έβαλε ουσιαστικά τα θεμέλια για μια μεγάλη καριέρα στο λαμπερό και πολύ απαιτητικό χώρο της μόδας. Ωστόσο, η Αγάπη, παραμένει προσγειωμένη και αφοσιωμένη στις σπουδές της, αφού είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα εξασκείται στο χορό τον οποίο λατρεύει. Μάλιστα, μετά το πέρας των σπουδών της, φιλοδοξεί να ασχοληθεί ακόμη πιο ενεργά κι επαγγελματικά με το hobby της, αφού όνειρό της είναι να ανοίξει τη δική της σχολή χορού.

Πέρα από τα επαγγελματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες, η ξανθιά καλλονή δηλώνει «τρελή» με... τις αγελάδες και μάλιστα όλων των χρωμάτων. Η Αγάπη λατρεύει τα συμπαθή τετράποδα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει μια εξαιρετική συλλογή μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Εννοείται πως δεν μιλάμε για αγελάδες τύπου... Κλάρας, αλλά για λούτρινες αγελάδες που δεν μουγκρίζουν ποτέ και φυσικά... δεν χρειάζονται άρμεγμα.