Λήδα: Γλυκιά σαν μέλι

Αν η ζωή της γινόταν ταινία, τότε θα ήταν σίγουρα ένα πολύ ρομαντικό μιούζικαλ, γεμάτο ρυθμό, κίνηση και... σιροπιαστά γλυκά. Βλέπετε, μια από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να τρώει σιροπιαστά γλυκά ταψιού, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο γαλατομπούρεκο και τον μπακλαβά. Γι’ αυτό άλλωστε και οι θαυμαστές της λένε χαριτολογώντας πως «είναι τόσο γλυκιά, που... στάζει μέλι».

Η εκρηκτική Λήδα ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι τουλάχιστον δέκα χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο έχει περάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και μελλοντικά φιλοδοξεί να κατακτήσει τις μεγάλες αθηναϊκές πίστες. Η αγάπη της για τα μουσικά όργανα και ιδιαίτερα τα πνευστά είναι μεγάλη, ενώ όσοι έχουν την τύχη να τη θαυμάσουν live την ώρα που παίζει φλάουτο (μαζί με το πιάνο είναι τα αγαπημένα της μουσικά όργανα) κυριολεκτικά θα μείνουν με ανοικτό το στόμα, αφού το κορίτσι έχει πραγματικά μεγάλο ταλέντο.

Τον τελευταίο καιρό, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Ρόδου αφού μένει εκεί κι εμφανίζεται ζωντανά στο «Sfera Live». Μάλιστα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με τα τραγούδια της όσο και με το κέφι και τη σκηνική της παρουσία, αφού κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα γίνεται... κόλαση.

Η ίδια γνωρίζει καλά πως η καριέρα που έχει επιλέξει μόνο εύκολη δεν είναι και για το λόγο αυτό εργάζεται σκληρά, ενώ προσπαθεί να μη δίνει τροφή για αρνητικά σχόλια και κριτικές. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα...