Πάολα: Η ατίθαση καλλονή

«Καλύτερα να μετανιώσω για κάτι που έκανα, παρά για κάτι που δεν τόλμησα να κάνω» είναι ένα από τα αγαπημένα μότο της εκρηκτικής Πάολα. Δυναμική, ριψοκίνδυνη, με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και με τόλμη που θα ζήλευαν ακόμη και... οι κομάντος, η εντυπωσιακή καλλονή έγινε ευρύτερα γνωστή όταν πήρε μέρος στο «Survivor», καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό και εκτοξεύοντας τόσο τα νούμερα τηλεθέασης όσο και την ανδρική λίμπιντο, που ήταν πραγματικά αδύνατο να μείνει ασυγκίνητη από τα μοναδικά της κάλλη.

Μελαχρινή, με προκλητικό βλέμμα που καθηλώνει και ονειρεμένες καμπύλες που αναστατώνουν, η «ατίθαση καλλονή» ήταν αυτή που δεν δίστασε να τα βάλει με όλα και με όλους, κερδίζοντας το θαυμασμό αλλά και τα κομπλιμέντα των τηλεθεατών, που είχαν βρει στο πρόσωπό της μια νέα, σύγχρονη μούσα.

Η ίδια, ακόμη και μετά τη μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, συνέχισε να αντιμετωπίζει τις όποιες καταστάσεις με χαμόγελο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως θέλει να ζει το σήμερα και δεν «κολλάει» ούτε «χαλιέται» από ασήμαντες λεπτομέρειες.

Περιττό, βέβαια, να αναφέρουμε πως όλα τα έντυπα που φιλοξένησαν και συνεχίζουν να φιλοξενούν φωτογραφίες και δηλώσεις της γίνονται ανάρπαστα, ενώ κάποια από αυτά έχουν ήδη γίνει συλλεκτικά. Και επειδή στην περίπτωσή της «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και απλά... απολαύστε την.