Βιβή Μαστραλέξη: Tο... "νινί" μεγάλωσε!

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Τρίγλια της Χαλκιδικής. Εκεί διατηρεί ο μπαμπάς της μάντρα οικοδομικών υλικών.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Η μουσική και το τραγούδι τής άρεσαν πάντα. Δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο όμως ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με το πεντάγραμμο. Ετσι, μόλις τελείωσε το λύκειο, σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη.

Επίσημη πρώτη: Επειτα από τη παρότρυνση γνωστών και φίλων έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο τραγουδώντας σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας.

Δυνατή στιγμή: Ο ερχομός της στην Αθήνα, όπου κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τη διασκευή του hit «Είσαι νινί ακόμα». Ακολούθησε και δεύτερο άλμπουμ, το οποίο όμως δεν σημείωσε την ίδια επιτυχία.

Στιγμή αδυναμίας: Η φοβία της για τα πτηνά! Το έχει δηλώσει πολλές φορές και τα σχόλια που έχει ακούσει γι’ αυτό δεν είναι λίγα.
Οι άνθρωποι γύρω της: Πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένειά της. Από κει και πέρα, οι φίλοι που τους εμπιστεύεται απόλυτα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

«Καυτό» gossip: Δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της προσωπικής της ζωής με... ονόματα και διευθύνσεις. Σε παλαιότερη συνέντευξή της ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει τύχει να κάνει σοβαρή σχέση με τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία.

Ατάκα κι επιτόπου: «Εχουν κάνει πολύ χοντρές ζημιές για χάρη μου. Τα πιο πολλά λουλούδια τα έπαιρνα εγώ, σε όποιο μαγαζί κι αν ήμουν, περισσότερα και από το πρώτο όνομα. Δεν μπορώ να σ’ το κρύψω αυτό. Κατά τα άλλα, είμαι πιο ταπεινή και από το παιδί που ανοίγει το πρόγραμμα. Θα πω “καλησπέρα” ακόμα και στη γυναίκα που δουλεύει στην κουζίνα».

Συχνάζει: Τα στέκια της είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά όταν βρίσκεται στην Αθήνα τρελαίνεται να πηγαίνει για καφεδάκι κοντά στη θάλασσα. Κατά τα άλλα, θα την πετύχετε σίγουρα στο Κολωνάκι, στην Ερμού και γενικώς όπου υπάρχει καλή αγορά, γιατί ψωνίζει μετά μανίας!

Ποια είναι: Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε εξαφανιστεί από τις πίστες και τη δισκογραφία. Πρόσφατα όμως έκανε έξοδο επανεμφάνισης στο κέντρο «Παραλία». Εκεί διασκέδασε με τον Χρήστο Κυπριανίδη και τη Σαμπρίνα, ενώ είπε και δυο τραγουδάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βιβή Μαστραλέξη ετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά πράγματα με καινούργιο CD και live εμφανίσεις. Οι φαν της την περιμένουν... εναγωνίως!

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ