Γεωργία: Η... Ανατολίτισσα

Είναι σίγουρο πως κοιτώντας τις φωτογραφίες της εκρηκτικής Γεωργίας πολλοί από εσάς ευχηθήκατε να ήσασταν σεΐχηδες σε κάποια χώρα της Ανατολής και αραγμένοι στις αναπαυτικές μαξιλάρες του παλατιού σας (με τσαγάκι και ναργιλέ) να απολαμβάνατε το αισθησιακό χορευτικό θέαμα που μόνο ένα χαρέμι μπορεί να προσφέρει.

Δεν είναι κακό! Τα όνειρα, άλλωστε, είναι τσάμπα. Ωστόσο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επανέλθετε γρήγορα στην πραγματικότητα, γιατί αυτός ο ξανθός άγγελος που σας έχει μαγέψει (ακόμη και εξ αποστάσεως) βρίσκεται κάπου εκεί έξω και ζει ανάμεσά σας!

Παθιασμένη με το χορό και ιδιαίτερα με τους παραδοσιακούς oriental ρυθμούς, η «ονειρεμένη» Γεωργία λικνίζει το καλλίγραμμο κορμί της με απίστευτη χάρη και γνωρίζει καλά πως μια της κίνηση είναι αρκετή για να τραβήξει την προσοχή και να μαγνητίσει το βλέμμα ακόμη και του πιο απαιτητικού θεατή.

Παρά το μεγάλο ταλέντο που αδιαμφισβήτητα έχει, η ξανθιά χορεύτρια δεν θα δοκίμαζε την τύχη της σε κάποιο χορευτικό reality show, αφού δεν συμφωνεί με τον τρόπο που ασκείται κριτική στους διαγωνιζόμενους. Πάντως, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της σε καλλιστεία, δεν θα έλεγε «όχι» έστω και για την εμπειρία.