Βάσια: Δυναμική, sexy και αστέρι στο Muay Thai

Είναι εντυπωσιακή, ξανθιά και με απίστευτα γυμνασμένο κορμί που... προκαλεί εμφράγματα.

Πάντως, αν σταθείτε τυχεροί και βρεθείτε face to face με αυτό το αγγελικά πλασμένο θηλυκό, καλό θα είναι να προσέξετε τα λόγια και τα κομπλιμέντα σας, αφού η εκρηκτική Βάσια Μάρκου είναι αστέρι στο Muay Thai! Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν το Muay Thai είναι παραδοσιακή πολεμική τέχνη που πραγματικά... τσακίζει κόκαλα, οπότε συγκρατήστε το θαυμασμό σας και μην αρχίσετε τις σάχλες, γιατί προβλέπεται τρέξιμο.

Η Κερκυραία καλλονή έγινε ευρύτερα γνωστή όταν δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία, στα οποία εκτός από το θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κοινού κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο της Β’ Μις Γιανγκ.

Παρά τη μεγάλη επαγγελματική επιτυχία στο χώρο του modeling η εκπληκτική Βάσια σκοπεύει να δοκιμάσει την τύχη της και στο χώρο της τηλεόρασης, αφού παρακολουθεί σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και μαθήματα υποκριτικής προκειμένου να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για ακόμη μία λαμπρή καριέρα.

Ευχή όλων, να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της, ώστε να περνάει αυτή καλά και το τηλεοπτικό κοινό ακόμη καλύτερα. Είναι άλλωστε σίγουρο ότι θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα καθηλώνονται στους δέκτες τους για να την απολαμβάνουν.