Ιωάννα: Ανατρεπτική

Αν αναζητάτε έναν καλό λόγο για να σηκωθείτε από την καρέκλα σας και να μη μείνετε σπίτι το βράδυ, τότε πολύ απλά μαζέψτε την παρέα σας και περάστε μια βόλτα από το «Χωρίς Taboo» (δίπλα στο ξενοδοχείο «Caravel»), όπου έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της η πλήρως ανανεωμένη και κεφάτη Ιωάννα Κουταλίδου.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 2», είναι μια γυναίκα ανατρεπτική, εκρηκτική, αλλά και πεισματάρα. Και αυτό γιατί παρά τα πικρόχολα σχόλια που κατά καιρούς άκουσε, δεν πτοήθηκε, αλλά αντίθετα αφοσιώθηκε πλήρως στη δουλειά της, αποδεικνύοντας στην πράξη πως αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και ότι στοχεύει πολύ ψηλά.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται από την πρώτη στιγμή που βγαίνει στην πίστα, αφού προσπαθεί να δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό της, κάτι που αντικατοπτρίζεται πλήρως στο χαμόγελό της, αλλά και στο κέφι που μεταδίδει στον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Αν λοιπόν θέλετε να ξεδώσετε, να τραγουδήσετε δυνατά και να χορέψετε με την ψυχή σας, τότε απλά αφήστε το στην Ιωάννα.