Βανέσσα Χολεβά: H εκρηκτική ναζιάρα

Με εκπληκτικά λαμπερό χαμόγελο και αφοπλιστικό βλέμμα γεμάτο νάζι, η Βανέσσα πέρασε την πόρτα του γραφείου μας και κάθισε αναπαυτικά απέναντι από τον γράφοντα, που κυριολεκτικά έμοιαζε... βαλσαμωμένος, αφού κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρύψει το θαυμασμό του.

Ας μη γελιόμαστε, η αλήθεια είναι πως δεν συναντάς κάθε μέρα γυναίκες σαν την εκρηκτική Βανέσσα Χολεβά. Το 25χρονο μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του πριν από μόλις 1,5 χρόνο, όμως έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και μάλλον δίκαια θεωρείται ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα ονόματα στο χώρο.

Η ίδια δεν διστάζει να μας αποκαλύψει πως «μου αρέσει το modeling, η δημοσιότητα και η εμπειρία της φωτογράφησης. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως είναι ένα μεταβατικό στάδιο για να προχωρήσεις σε άλλους χώρους. Προσωπικά, φιλοδοξώ να ασχοληθώ με την τηλεόραση και γι’ αυτό δήλωσα συμμετοχή στο “TV Stars”, όπου τώρα βρίσκομαι στους τελικούς», ενώ συμπληρώνει χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να εκτίθεσαι μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Ομως, όταν θέλεις να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο, πρέπει να έχεις τόλμη και να μη διστάζεις. Αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις».

Πανέμορφη και με αγγελικά πλασμένο κορμί, που κόβει την ανάσα (αμφιβάλλει κανείς;), η sexy Βανέσσα ακούει καθημερινά ουκ ολίγα πικάντικα σχόλια και κομπλιμέντα. Η ίδια μας λέει πως «παλαιότερα όταν δούλευα σε club είχε έρθει κάποιος και μου είχε πει πως όταν κάνει έρωτα με την κοπέλα του σκέφτεται εμένα. Φυσικά ξενέρωσα. Υπάρχουν όμως και πιο ευρηματικά, όπως: “Για να γνωρίσει κάποιος έναν άγγελο σαν εσένα πρέπει να πάρει άδεια από τον Θεό;” Αυτός μάλλον είχε έρθει διαβασμένος». Σίγουρα, αφού αν δεν ήταν διαβασμένος, το πιο πιθανό είναι να έχανε τα λόγια του.