Αννα: Φανατικό «γαυράκι»

Super sexy, ατίθαση, αυθόρμητη και φανατική οπαδός του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η εκρηκτική Αννα Δινέρη. Η εικοσάχρονη καλλονή που... ανάβει φωτιές στο πέταλο των οργανωμένων του «Θρύλου» αλλά και στην πίστα του «Frangelico».

Η ίδια δεν έχει διστάσει ποτέ να παραδεχτεί πως, ιδιαίτερα παλαιότερα, πήγαινε στο Καραϊσκάκη με τους φανατικούς «γαύρους», με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις, ενώ σε κάποιον αγώνα ήταν αυτή που τους είχε βοηθήσει να περάσουν κρυφά διάφορα καπνογόνα, τα οποία είχε κρύψει στα... εσώρουχά της. Είπαμε όμως, όλα αυτά παλιά, αφού τώρα έχει ηρεμήσει.

Πάντως, μακριά από τα συνθήματα και τις κερκίδες των γηπέδων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει βαλθεί να τρελάνει τους ξενύχτηδες της πόλης, αφού τόσο τα κεφάτα τραγούδια της όσο και η καυτή εξωτερική της εμφάνιση ανεβάζουν τη θερμοκρασία και προκαλούν ντελίριο ενθουσιασμού στους χιλιάδες πιστούς θαυμαστές της που κατακλύζουν καθημερινά το «Frangelico». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε φορά που εμφανίζεται στην πίστα γίνεται χαμός, αφού η Αννα διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να απογειώσει το κοινό της. Και φωνάρα και αγγελικά πλασμένη κορμάρα!