Ζωή Δημητράκου: Sexy Champion

Είναι βέβαιο πως πολλές από τις κοπέλες που ασχολούνται (ή φιλοδοξούν να ασχοληθούν) με το modeling θα έδιναν τα πάντα προκειμένου να μοιάσουν με την εντυπωσιακή Ζωή Δημητράκου. Ωστόσο αυτό που κάνει τη Ζωή να ξεχωρίζει δεν είναι ούτε το πανέμορφο πρόσωπο ούτε το αγγελικά πλασμένο κορμί, αλλά ο εκπληκτικός της χαρακτήρας για τον οποίο μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια.

Η πορεία της μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς και τα λαμπερά φώτα ήταν αρκετά σύντομη. Παρ’ όλα αυτά ήταν αρκετή για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και φυσικά τα βλέμματα όλων των ειδικών του χώρου. Για την εκρηκτική Ζωή όλα ξεκίνησαν μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2006. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο στέμμα η παρουσία της σχολιάστηκε με κολακευτικά λόγια, που όμως δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από το χώρο και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μεγάλη της αγάπη, το μπάσκετ.

Πέρυσι κατάφερε να σηκώσει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 με την ομάδα του Πανιωνίου (το πρώτο για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου) και δεν υπάρχει αμφιβολία πως βλέποντάς τη να σηκώνει την κούπα, οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται διπλά ευτυχισμένοι.