Αννα Αντωνίνη: Κορμί με προσόντα

Ανήκει στις γυναίκες που αγαπούν πραγματικά τη μόδα και παρακολουθούν στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από αυτή. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, αποφάσισε να ασχοληθεί με το αντικείμενο, σπουδάζοντας ενδυματολόγος και σχεδιάστρια μόδας, αφού δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της ότι η θέση που της άξιζε ήταν μπροστά από το φωτογραφικό φακό και τις κάμερες.

Η εντυπωσιακή Αννα Αντωνίνη γνώρισε το μαγικό κόσμο του modeling πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν η σχολή της διοργάνωσε μια επίδειξη μόδας με όλες τις δημιουργίες των σπουδαστών της. Τα εκπληκτικά της προσόντα ήταν αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα και έτσι η Αννα έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα παρουσιάζοντας τα ρούχα που είχε η ίδια σχεδιάσει.

Η παρουσία της σχολιάστηκε με τα καλύτερα λόγια (τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε εμφάνιση...) και έτσι λίγο καιρό αργότερα ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνει φωτογραφήσεις, fashion shows και διαφημιστικά spots, ενώ έχει πάρει μέρος και σε video clip των Νίκου Κουρκούλη και Θάνου Πετρέλη.