Κατερίνα Λαμπράκη: Sexy και εκρηκτική

Είναι μόλις 19 ετών, δεν ασχολείται με το modeling χρόνια, αλλά έχει ήδη βάλει πλώρη για την κατάκτηση της κορυφής. Πρόκειται για την εκρηκτική Κατερίνα Λαμπράκη, τη νεαρή καλλονή που συνεχώς κερδίζει τίτλους ομορφιάς αλλά και νέους φανατικούς θαυμαστές.

Εντυπωσιακή, ξανθιά, με καλογυμνασμένο κορμί και πλούσια προσόντα που είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα, η sexy Κατερίνα παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή μοντέλων των οίκου «Νίκος - Τάκης» και είναι βέβαιο πως αν συνεχίσει να εργάζεται μεθοδικά, σκληρά και επίμονα, θα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών της, θέτοντας έτσι τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο λαμπερό χώρο της μόδας που τόσο πολύ αγαπά.

Η μέχρι στιγμής πορεία της θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ιδανική (αφού είναι μόλις 19 ετών και με πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό της), ωστόσο όσοι έχουν την τύχη να τη γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για μια ευαίσθητη αλλά και δυναμική γυναίκα, ενώ λένε χαρακτηριστικά πως στην περίπτωσή της η επαγγελματική καταξίωση είναι απλώς θέμα χρόνου.