Μάνθα: Φωτιά και λάβρα

Η εκρηκτική Μάνθα Μπαλούρδου είναι αδιαμφησβήτητα μια γυναίκα που διαθέτει- και μάλιστα με το παραπάνω- όλα όσα ποθούν και ονειρεύονται οι άνδρες. Μονίμως χαμογελαστή, super sexy και με αναλογίες που κόβουν την ανάσα και προκαλούν τις αισθήσεις, η εντυπωσιακή καλλονή, μοιάζει να αδιαφορεί για το κύμα καύσωνα που έχει κυριεύσει τη χώρα αφού με τις... απίστευτες εμφανίσεις της, έχει βαλθεί να εκτινάξει το θερμόμετρο σε πραγματικά επικίνδυνα -κυρίως για την ψυχική μας υγεία- επίπεδα.

Εκτός από καλοσμυλεμένο κορμί και αγγελικά πλασμένο πρόσωπο, η sexy Μάνθα, κλέβει τις εντυπώσεις και σε ότι αφορά το υψηλό επίπεδο σπουδών της αφού έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ συνεχίζει με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις.Ω

Ωστόσο, (με αφορμή την παρότρυνση φίλου σκηνοθέτη που μένει δίπλα από το σπίτι της) η δραστήρια καλλονή, ξεκίνησε την παρακολούθηση μαθημάτων υποκριτικής και χορού ενώ -σε καμία περίπτωση- δεν κρύβει την επιθυμία της να ασχοληθεί με την ηθοποιΐα. Αν το επίπεδο του υποκριτικού της ταλέντου είναι εφάμιλλο με την εκπληκτική της εξωτερική εμφάνιση τότε σίγουρα έχει κάθε λόγο να ατενίζει το επαγγελματικό της μέλλον με άκρατη αισιοδοξία.