Ελενα Μάρρα: Η ωραία του... βορρά

Η καριέρα της εκρηκτικής Ελενας ξεκίνησε από την όμορφη Θεσσαλονίκη (από την οποία κατάγεται), ωστόσο τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού ήταν αυτά που πριν από περίπου ένα χρόνο την οδήγησαν στην Αθήνα.

Η 23χρονη καλλονή φρόντισε πρώτα να μαγέψει το κοινό της συμπρωτεύουσας και μετά αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τους «ψαγμένους» γλεντζέδες της Αθήνας. Ετσι, άφησε στην άκρη το επάγγελμα που έχει σπουδάσει (βοηθός φυσικοθεραπεύτρια) και έβαλε πλώρη για την κατάκτηση της κορυφής. Φέτος εμφανίζεται στο «Skyladiko VIP» και λέει σχετικά: «Περνάμε πολύ καλά. Είμαι μαζί με την εκπληκτική Γωγώ Μαστροκώστα, τον Κυριάκο Παπαηλία και την Αννα Στεφανίδου, καθώς και μ’ ένα πολύ καλό νεανικό team και πάμε πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη».

Ταλαντούχα, όμορφη και με κορμί που προκαλεί, η Ελενα έχει ουκ ολίγους φανατικούς θαυμαστές, κάποιοι από τους οποίους δεν διστάζουν να το δείξουν. Οπως ένας ανώνυμος που κάποιο βράδυ γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τη μέχρι στιγμή επιτυχία της, ωστόσο θέλει να πετύχει ακόμη περισσότερα.