Τσέρι Αλίμου: Εξωτική ομορφιά!

Πανύψηλη, εντυπωσιακή, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες (το άλλο μισό της καταγωγής είναι made in Greece…) και εξωτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να ξετρελάνουν ακόμη και το πιο απαιτητικό αρσενικό στον πλανήτη.

Αυτή είναι η Τσέρι Αλίμου. Η αναπληρωματική Playmate 2003 που «έχει γράψει» αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες των σπουδαιότερων οίκων μόδας και που διαθέτει ένα πραγματικά πλούσιο βιογραφικό το οποίο θα ζήλευαν ακόμη και τα πλέον διάσημα top models.

Η εκρηκτική καλλονή προκαλεί τις αισθήσεις (ακόμη και όταν δεν το επιδιώκει), ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναπολούν το τηλεοπτικό «Μεγάλο παζάρι» της περυσινής σεζόν, όπου με κάθε της εμφάνιση ανέβαζε τους δείκτες της τηλεθέασης... στα ουράνια. Μάλιστα πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που κυριολεκτικά στηνόντουσαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες προκειμένου να πάρουν μια μικρή γεύση της αγαπημένης τους αμαζόνας.

Πάντως, αν το βλέμμα σας εξακολουθεί να είναι «κολλημένο» στις εκπληκτικές φωτογραφίες της (με λίγα λόγια στις... καμπύλες της) καλό θα είναι να μάθετε πως οφείλει την τελειότητα του κορμιού της στο ότι για πολλά χρόνια υπήρξε αθλήτρια του βόλεϊ, αλλά και του στίβου.