Βασιλική Τσεκούρα: Κορμί... θανατηφόρο!

Μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με τη γυμναστική και να μην έχετε καμία διάθεση για... ασκήσεις διατάσεων, αλλά, αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν αν έπρεπε να ακολουθήσετε ένα σκληρό πρόγραμμα προπόνησης με προσωπική γυμνάστρια την εκρηκτική Βασιλική Τσεκούρα; Ακόμη κι αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως από πολέμιοι της γυμναστικής θα γινόσασταν φανατικοί υποστηρικτές της καθημερινής άσκησης και της υγιεινής ζωής.

Το ίδιο άλλωστε συνέβη και σε αρκετούς διαγωνιζόμενους του «Fame Story 4», αφού κάθε φορά που είχαν μάθημα με τη Βασιλική πραγματικά τα έδιναν όλα, αφού την ώρα των ασκήσεων ξεχνούσαν όλα όσα αφορούν τη μουσική και το τραγούδι.

Αγαπημένα αθλήματα της Βασιλικής είναι ο στίβος και η power yoga. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα πάντα καταφέρνει να ξεκλέβει λίγο χρόνο προκειμένου να κάνει βόλτες στα μαγαζιά, αφού το shopping είναι ένα από τα χόμπι της. Οσο για τις βραδινές της συνήθειες, η Βασιλική, όταν δεν μένει σπίτι, ψηφίζει cinema και ολίγον clubbing.