Θεοφανία Καλογιάννη: Σεξοβόμβα!

Μπορεί στην ίδια να μην αρέσει ο χαρακτηρισμός «διάδοχος της Pamela Andrerson», ωστόσο είναι αμέτρητοι αυτοί που όχι μόνο τη συγκρίνουν με την ξανθιά ναυαγοσώστρια, αλλά δεν διστάζουν να προβλέψουν πως η καριέρα της θα είναι μακράν ανώτερη από αυτή της Αμερικανίδας star.

Φυσικά ως Ελληνες έχουμε ένα λόγο παραπάνω να αισθανόμαστε υπερήφανοι, αφού η super sexy Θεοφανία Καλογιάννη είναι «μία από εμάς» και «κυκλοφορεί ανάμεσά μας». Η ξανθιά καλλονή εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ως υπεύθυνη καταστήματος σε cafe-restaurant στη Νέα Σμύρνη, ενώ η προσωπική της σελίδα στο Internet είναι η πρώτη σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, αφού οι ετήσιοι επισκέπτες της ανέρχονται σε περίπου 130.000.

Η επίσκεψή της στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δέχτηκε πρόσκληση για ένα από τα περίφημα parties του εκδότη του «Playboy» Χιου Χέφνερ (τα οποία διοργανώνονται στην έπαυλή του, στο Los Angeles), αλλά αρνήθηκε ευγενικά, επειδή για να δώσει το παρών θα έπρεπε να ταξιδέψει επτά ολόκληρες ώρες.