Κωνσταντίνα Πρασσά Γυναίκα-«φωτιά»!

Οταν πριν από μερικούς μήνες δήλωνε πως ένα από τα όνειρά της είναι να βρεθεί στην τηλεόραση παρουσιάζοντας μια ψυχαγωγική εκπομπή, σίγουρα δεν γνώριζε πως η... θεά τύχη όχι μόνο κρυφάκουγε τις επιθυμίες της, αλλά ήταν και αποφασισμένη να τις κάνει πραγματικότητα.

Η Κωνσταντίνα Πρασσά έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένη, αφού είναι συμπαρουσιάστρια στη lifestyle εκπομπή του Κυριάκου Κερανόπουλου, «Design & Fashion», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 20.00 - 21.00 από το Extra και σημειώνει, πραγματικά, μεγάλη επιτυχία.

Η Μις Τουρισμός 2006 έχει πλέον την ευκαιρία να ασχολείται με όλα τα νέα που αφορούν το λαμπερό κόσμο της μόδας, αλλά και με τον καλλιτεχνικό χώρο, που τόσο πολύ αγαπά. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και νιώθει δικαιωμένη όχι μόνο με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή, αλλά και με την ανταμοιβή των κόπων της - για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, η Κωνσταντίνα είναι και εργασιομανής και τελειομανής.

Ευτυχισμένοι πάντως αισθάνονται και οι χιλιάδες θαυμαστές της, καθώς έχουν επιτέλους την ευκαιρία να την απολαμβάνουν μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κυριολεκτικά δεν χάνουν ούτε μια εκπομπή.