Αφροδίτη Λασκούδη: Θεά της... ομορφιάς!

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Λένε μάλιστα πως ακόμη και το όνομα του κάθε ανθρώπου έχει άμεση σχέση με το παρουσιαστικό και φυσικά την προσωπικότητά του. Και όταν καλούνται να αναφέρουν έστω κι ένα χειροπιαστό παράδειγμα, τότε η απάντησή τους έχει όνομα και επίθετο. Αφροδίτη Λασκούδη. Η σύγχρονη θεά του έρωτα!

Η Αφροδίτη ασχολείται με το χώρο της μόδας από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών και ανήκει στα μοντέλα που αγαπούν πραγματικά το επάγγελμά τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που την έφερε στην κορυφή, αφού μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές της κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα από τα top ονόματα στο χώρο του modeling.

Σε αντίθεση με αρκετές συναδέλφους της, η εντυπωσιακή Αφροδίτη δεν έχει βλέψεις για καριέρα σχετική με το τραγούδι ή το θέατρο (τουλάχιστον προς το παρόν...). Παρ’ όλα αυτά οι εμφανίσεις της στο «Ολα» είναι αρκετές για να εξάψουν τη φαντασία των πιστών θαυμαστών της που υποστηρίζουν πως όταν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της στο χώρο της υποκριτικής, θα σταθούν δίπλα της και θα τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ιδωμεν...