Δέσποινα Βλεπάκη: Σε αφήνει... άφωνο!

Είναι μόλις 21 ετών, έχει ύψος 1,79 μ. και πραγματικά έχει σαρώσει τους τίτλους ομορφιάς. Η εκπληκτική Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007. Η εμφάνισή της συζητήθηκε, οι κριτές έμειναν άφωνοι και η Δέσποινα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Ωστόσο αυτός ο τίτλος ήταν μόνο η αρχή και έτσι λίγο καιρό μετά την πρώτη στέψη ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007. Η διεθνής αυτή επιτυχία (εξήντα κοπέλες διεκδικούσαν τρεις μόνο τίτλους) είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της δημοτικότητας και φυσικά της καριέρας της που από τότε σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία.

Πάντως όσοι έχουν την τύχη να τη γνωρίζουν προσωπικά λένε χαρακτηριστικά πως πρέπει να έχουμε υπομονή, γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.