Μαριλένα: Το στολίδι της Πάτρας

Είναι μία από τις ελάχιστες κοπέλες που αν και δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο πολυπόθητο τίτλο, έμειναν χαραγμένες στο μυαλό των πιστών φίλων που δεν χάνουν με τίποτα τους διαγωνισμούς ομορφιάς. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Μαριλένα Χριστοπούλου.

Η 22χρονη καλλονή μένει στην Αθήνα, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα όπου κυριολεκτικά έχει αμέτρητους θαυμαστές. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός πως τη βραδιά που διοργανώθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2007 εκατοντάδες Πατρινοί ξενύχτησαν προκειμένου να μη χάσουν ούτε μια εμφάνιση «της δικής τους» (όπως χαϊδευτικά τη χαρακτηρίζουν...) Μαριλένας.

Η είσοδός της στην τελική φάση των 14 φιναλίστ (από τις συνολικά 30 διαγωνιζόμενες) ήταν αρκετή για να σηκώσει στο πόδι τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Αχαΐας, αλλά και όσους- αν μη τι άλλο- τυχερούς Πατρινούς παρακολούθησαν ζωντανά το γεγονός μέσα στην αίθουσα του «Fever». Αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που όλοι επιθυμούσαν, οι συντοπίτες της τη χειροκρότησαν θερμά και δήλωσαν υπερήφανοι για το «κορίτσι τους».