Ανδριανή Τσάφου: Απογειώνει τη... λίμπιντο!

Κοινωνική, ειλικρινής και αφοπλιστικά εντυπωσιακή η Ανδριανή Τσάφου είναι μια γυναίκα που εξιτάρει τη φαντασία και εκτοξεύει στα ουράνια την ανδρική λίμπιντο. Η νησιώτισσα καλλονή (κατάγεται από την πανέμορφη Κάρπαθο) έγινε ευρύτερα γνωστή όταν το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να συμμετάσχει στο δεύτερο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Δωδεκάνησος, που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Ρόδο.

Η κριτική επιτροπή (την οποία αποτελούσαν αρκετοί επώνυμοι και άνθρωποι της showbiz), αλλά και το κοινό που παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία έμειναν έκπληκτοι από τα εντυπωσιακά προσόντα και το επιβλητικό παρουσιαστικό της κι έτσι της χάρισαν τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Δωδεκάνησος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτός ο τίτλος αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο για την είσοδό της στο λαμπερό χώρο της μόδας που τόσο πολύ αγαπά. Αλλωστε, επιθυμία της ίδιας είναι να ασχοληθεί με το modeling, ενώ έχει πλέον κάθε λόγο να ατενίζει το επαγγελματικό της μέλλον με αισιοδοξία.