Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Προβλέψεις για 28/5

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε ρίσκα και τολμηρές πρωτοβουλίες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καλύτερα θα είναι να κινηθείτε με περίσκεψη και συντηρητικά. Στα αισθηματικά σας, όμως, περνάτε πολύ ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαμβάνετε τις πηγαίες εκδηλώσεις της αγάπης του προς το άτομό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν. Μπορεί να φαίνονται αρκετά καλοπροαίρετοι απέναντί σας, όμως μη βασίζεστε και τόσο σε αυτούς, καθώς μπορεί να αποδειχτούν αρκετά επιπόλαιοι και ασταθείς. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σας και αποφύγετε αυταρχικές συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν αμηχανία στον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαιρετικές οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας. Η αποδοτικότητα σας είναι πολύ καλή, ενώ φαίνεστε καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι, γεγονός που αξιολογείται θετικά. Προσέξτε τα οικονομικά σας, είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Η ερωτική διάθεσή σας είναι πολύ έντονη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση για διασκέδαση και θα σας προσφερθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς φίλους και να περάσετε πολύ όμορφα. Μπορεί και να απορροφηθείτε τόσο πολύ που ίσως ο σύντροφός σας να νιώσει λίγο παραμελημένος. Δείχνοντας όμως τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον σας θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα δεν έχετε όρεξη για πολλά. Θέλετε απλώς να περνάτε καλά και να αφιερώσετε χρόνο μόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Θα βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε, φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τελείως υποχρεώσεις που είναι σημαντικές και θέλουν άμεση τακτοποίηση. Προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πολύ γοητευτικοί και καταφέρνετε πολύ εύκολα να κερδίσετε με πολύ θετικό τρόπο την προσοχή των άλλων. Προσέξτε όμως τις γνωριμίες που κάνετε, αφού μπορεί να αποδεχτούν επιπόλαιες και χωρίς ουσία. Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με καλούς σας φίλους και να ενημερωθείτε ουσιαστικά για ζητήματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένειά σας μπορείτε να περάσετε σήμερα. Εχετε την ικανότητα να ανεβάζετε τη διάθεση των άλλων και αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι ιδιαίτερα. Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας, ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένετε, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί και η έμφυτη διαίσθησή σας οδηγεί σωστά τα βήματά σας. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό τομέα είστε επιρρεπείς σε βιαστικές κινήσεις και αρκετές υπερβολές. Καλό θα είναι να σκεφτείτε προτού δράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα σημαντικές επαφές που θα σας φανούν χρήσιμες στη μελλοντική πορεία σας. Η επικοινωνιακή ικανότητά σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να πείσετε τους άλλους για ό,τι θελήσετε. Προσέξτε μόνο την τάση σας για υπερβολικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα συναντήσετε μεγάλη υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα όσον αφορά την υλοποίηση των στόχων σας. Στον οικονομικό τομέα, με οδηγό τόσο τη λογική όσο και τη διαίσθησή σας μπορείτε να κάνετε βήματα που θα σας φέρον σε καλό σημείο. Προσέξτε τυχόν καινούργιες γνωριμίες όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, διότι μπορεί να αποδειχτούν καθαρά περιστασιακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ θετικές οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, καθώς κερδίζετε αναγνώριση και σεβασμό χάρη στην αξιοπιστία και την ευσυνειδησία σας. Σίγουρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε παρέα με αγαπημένους σας φίλους που θα βρουν την παρέα σας άκρως ευχάριστη. Προσέξτε όμως τα λόγια σας, μπορεί να πείτε πράγματα που κάποιοι θα βρουν ενοχλητικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές. Αν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο σας ζητήσει να του δανείσετε κάποιο ποσό, σκεφτείτε το καλά, μπορεί να μην είναι σε θέση να σας το επιστρέψει. Βασιστείτε πολύ στη διαίσθησή σας, καθώς θα σας οδηγήσει να κάνετε τα σωστά βήματα στον επαγγελματικό τομέα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...