Κωνσταντίνα Ραμπιά: Γυναίκα-όνειρο!

Η super sexy Κωνσταντίνα Ραμπιά είναι σίγουρα μια γυναίκα που όταν κυκλοφορεί στους δρόμους (σε κάθε της βήμα...) προκαλεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να περάσει απαρατήρητη. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν αποφασίζει να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστών εντύπων που κυριολεκτικά γίνονται ανάρπαστα, αφού εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού από τους δεκάδες θαυμαστές και φίλους της.

Η εκρηκτική super star των «Playmate 2006» γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στον Πειραιά και δεν είχε φανταστεί ποτέ πως κάποια μέρα θα έκανε καριέρα ως μοντέλο. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο ,το όνομά της έγινε αμέσως γνωστό και οι επαγγελματικές προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τη δουλειά της, φλερτάρει με μοναδικό στιλ μπροστά στο φωτογραφικό φακό και πραγματικά κλέβει καρδιές. Πάντως, παρά την επιτυχία της, η Κωνσταντίνα εξακολουθεί να παραμένει αληθινή και προσγειωμένη και σε καμία περίπτωση δεν έχει καβαλήσει το καλάμι (όπως πολλές συνάδελφοί της).