Εμμανουέλλα Σπανού: Η απόλυτη φαντασίωση

Καουμπόισσα φωτιά και λάβρα! Ξανθιά, σέξι κι έξυπνη...

Η Εμμανουέλλα Σπανού διαθέτει το τέλειο «πακέτο» για κάθε αρσενικό. Είναι αυτό που λέμε η γυναίκα που... πρωταγωνιστεί σε κάθε αντρική φαντασίωση.

Η ξανθιά καλλονή με τα πλούσια ελέη, αν και μόλις είκοσι χρόνων, έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ενώ αυτό τον καιρό οι προτάσεις από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς πέφτουν βροχή.

Η γλυκιά Εμμανουέλλα έχει μπει στο χώρο του μόντελινγκ από τα δεκαέξι της χρόνια κι έχει στο ενεργητικό της αρκετές καλές δουλειές. Η πετυχημένη της εμφάνιση στο «Μεγάλο Παζάρι» λόγω της εκρηκτικής της παρουσίας την έκανε αναγνωρίσιμη και ανέβασε τις μετοχές της στο χώρο της σοουμπίζ.

Το μοντέλο διαθέτει ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα, ωστόσο, ξέρει να κρατά χαμηλούς τόνους και να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα στην επαγγελματική του πορεία. Στόχος της είναι να καταξιωθεί στο χώρο της τηλεόρασης κάνοντας σωστές επιλογές την κατάλληλη ώρα. Στην προσωπική της ζωή τής αρέσει να είναι θηλυκό, γι’ αυτό και ο άντρας που θα τη συγκινήσει πρέπει να εκπέμπει αρρενωπότητα και δυναμισμό.

Η ίδια έχει αδυναμία στους μελαχρινούς, γεροδεμένους που θα την κάνουν να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια στο πλάι τους. Πληροφορίες θέλουν το εντυπωσιακό μοντέλο να διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωή του αφού φαίνεται να ζει το μεγάλο έρωτα με νεαρό επιχειρηματία ενώ πολύ σύντομα θα την απολαύσουμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.