Θάλεια Γιαννακοπούλου: Μελαχρινός άγγελος

Αλήθεια, υπάρχει έστω και ένας (σοβαρός) λάτρης του γυναικείου φύλου που να μην παραδέχεται πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που «γεννά και ανατρέφει» καλλονές που δύσκολα περνάνε απαρατήρητες; Οι «άπιστοι Θωμάδες» οφείλουν να αναθεωρήσουν.
Και αυτό γιατί η απόδειξη για του λόγου το αληθές βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της εκρηκτικής Θάλειας Γιαννακοπούλου.

Η εντυπωσιακή Σαλονικιά έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο «Miss Playgirl 2007». Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της (τόσο αυτή με τη χρυσή τουαλέτα όσο και αυτή με το μαγιό) «στοίχειωσαν» τα όνειρα χιλιάδων αντρών και η αρχή για μια μεγάλη καριέρα στο λαμπερό κόσμο της μόδας έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Στην πρόσφατη επανεμφάνισή της στις πασαρέλες (σε event που διοργανώθηκε για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού) ήταν απλώς... υπέροχη, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της που περιμένουν ανυπόμονα την επόμενη κίνησή της.