Ελπίδα: Εκρηκτική ψυχολόγος

Μία εντυπωσιακή καλλονή 21 μόλις Μαΐων, η οποία έχει κάνει «Super Deal» στο μυαλό του αντρικού πληθυσμού, και όχι άδικα. Η πανέμορφη Κεφαλονίτισσα Ελπίδα Σταθάτου είναι ένα από τα κορίτσια του Χρήστου Φερεντίνου και πρόσφατα αναδείχτηκε Μις Τουρισμός 2008. Το ξανθό μοντέλο ζει εδώ και δύο χρόνια στην Αθήνα λόγω των φοιτητικών της υποχρεώσεων.

Διανύει το δεύτερο κύκλο των σπουδών της στην Ψυχολογία, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση πτυχίου καθηγήτριας χορού. Παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και, σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται στους κύκλους του χώρου, η sexy Ελπίδα έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Η ίδια πάντως δεν σκέφτεται να αφήσει την επιστήμη της ψυχολογίας για χάρη του μόντελινγκ - αν και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η μοίρα.

Η Ελπίδα, παρ’ ότι δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί να γυμνάζεται όσο μπορεί, προκειμένου να κρατάει σε φόρμα την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ η μεγάλη της αδυναμία -ως γνήσια νησιώτισσα- είναι η θάλασσα. Μάλιστα, όταν πηγαίνει στο νησί της ξεκλέβει χρόνο για μερικές ώρες κατάδυσης.

Η όμορφη Κεφαλονίτισσα έχει αδυναμία στους μελαχρινούς άντρες και την ελκύει ιδιαίτερα το χιούμορ. Απεχθάνεται το ψέμα, ενώ δεν θα έκανε ποτέ το πρώτο βήμα για να γνωρίσει κάποιον. Δηλώνει παραδοσιακή και περιμένει πάντα από το αρσενικό να πραγματοποιήσει την πρώτη κίνηση προσέγγισης.

Αν και αγαπάει τα ζώα, είναι αλλεργική σε αυτά, ενώ η μεγάλη της λατρεία είναι η μητέρα της, το όνομα της οποίας έχει χτυπημένο σε τατουάζ στην πλάτη της.

testTitle