Γεωργία: Sexy και όποιος (την) αντέξει!

Είναι μόλις είκοσι ετών, αλλά πολλών ονείρων. Την εκρηκτική Γεωργία ή (για τους φίλους) Γωγώ Αποστολέλη τη γνωρίσαμε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Αν και προκρίθηκε στις 30 πρώτες, δεν κατάφερε να πάρει τίτλο.

Παρ’ όλα αυτά όμως οι πόρτες του μόντελινγκ άνοιξαν διάπλατα γι’ αυτήν και από ό,τι φαίνεται θα τη βλέπουμε πολύ συχνά σε σέξι πόζες για εξώφυλλα περιοδικών. Η καστανή καλλονή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μόλις πέρυσι τελείωσε τη σχολή δημοσιογραφίας στην οποία φοιτούσε και αυτό τον καιρό δέχεται αρκετές επαγγελματικές προτάσεις. Ονειρό της είναι να καταξιωθεί στο χώρο της μόδας, ενώ αργότερα θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας δική της εκπομπή.

Τον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και της αρέσει να παρακολουθεί ψυχολογικά θρίλερ. Αγαπημένοι της ηθοποιοί είναι ο Τζόνι Ντεπ και η Αντζελίνα Τζολί. Για να κατακτήσετε την αγκαλιά και την καρδιά του καλλίγραμμου μοντέλου θα πρέπει να είστε ψηλοί, μελαχρινοί και κατά προτίμηση αθλητές. Η ίδια έχει αδυναμία στους πολίστες, που δεν ροχαλίζουν στο κρεβάτι και την αφήνουν να κοιμάται στην αγκαλιά τους. Η εικοσάχρονη κοπέλα θεωρεί πως τα μάτια της είναι το πιο δυνατό σημείο επάνω της και δηλώνει πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.