Μένια: Γυναίκα - κόλαση!

Μισή Χίος και μισή Κεφαλλονιά μας κάνουν μια κουκλάρα να (με το συμπάθιο!) Γεννημένη στον αστερισμό του Σκορπιού, η 20χρονη Μένια Μαθιουδάκη ζει στην Αθήνα με τους γονείς της και την μεγαλύτερη αδελφή της.

Παρ’ όλο που ασχολείται part time με το μόντελινγκ εδώ και δύο χρόνια, περισσότερο γνωστή έγινε πρόσφατα, όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία του Γιώργου Κουτούλια, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Τουρισμός 2008. Από τότε οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή, αλλά εκείνη είναι επιλεκτική και προσέχει για να… έχει! Η Μένια σπουδάζει Εμπορία και Διαφήμιση στα ΤΕΙ Αθηνών και μεταξύ των μελλοντικών της στόχων είναι να εργαστεί σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της, που -όπως λέει- σκοπεύει να πάρει στην ώρα του.

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη της είναι ο χορός. Εκανε τα πρώτα της μαθήματα δίπλα στον Πάνο Μεταξόπουλο σε ηλικία 12 ετών και συνεχίζει να χορεύει μέχρι σήμερα (με άλλο δάσκαλο πλέον), στοχεύοντας κι εδώ σε κάποιο πτυχίο, ακόμη κι αν αυτό μείνει στο συρτάρι της.
Αν και θέλει πολύ να πετύχει στο μόντελινγκ, αυτή η δουλειά την αγχώνει μερικές φορές, ενώ για αισθησιακή φωτογράφηση ούτε που το συζητά στην παρούσα φάση. Στο μέλλον όμως μπορεί και να το τολμήσει, καθώς, όπως λέει, σ’ αυτή τη δουλειά υπάρχει για όλα το κατάλληλο timing.

Αυτή τη στιγμή η Μένια είναι φουλ ερωτευμένη με έναν φοιτητή που ασχολείται κι εκείνος (ερασιτεχνικά) με το μόντελινγκ. Η εικόνα που έχει φτιάξει στο μυαλό της για τον τέλειο άντρα είναι η εξής: ένας έξυπνος μελαχρινός τύπος που θα διαθέτει σε αφθονία την αίσθηση του χιούμορ και δεν θα την αφήνει να βαριέται!