Φαίη: Μια καλλονή με κουλτούρα!

Είναι 27 Μαΐων, sexy, με πολλά beauty «τρόπαια» στο παλμαρέ της. Η μελαχρινή καλλονή Φαίη Γεωργακοπούλου αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αίγυπτο προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό «Top Model Of The World».

Στο portfolio της έχει ήδη δεκάδες συμμετοχές σε fashion shows και σποτάκια (μεταξύ αυτών, διαφημιστικά για τον ιππόδρομο, για παπούτσια, για καυτά εσώρουχα, όπως και για μπίρα). Τι πρέπει να ξέρετε για εκείνη; Είναι Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο. Ολοι λένε πως είναι ευγενής, ευαίσθητη και έξυπνη.

Κορίτσι πολύ χαμηλών τόνων, λατρεύει την κλασική μουσική και το χορό. Το χόμπι της είναι να συλλέγει βεντάλιες και η αδυναμία της οι ταινίες εποχής. Πού θα την πετύχετε; Σε... μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους. Ο μεγάλος έρωτάς της όμως είναι το θέατρο και οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πολιτισμό.

Εχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της στο θέατρο δίπλα στον Βασίλη Τσιβιλίκα που την ξεχώρισε, παρότι είχε παρακολουθήσει μόλις ένα σεμινάριο (στο Θέατρο Αλλαγών, δίπλα στον Δημήτρη Καταλειφό). Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Φαίη μπορεί να συνδυάσει μόντελινγκ και υποκριτική χάρμα. Ποιος τη χάρη της!